Pasen 2022

De eerste activiteit van 2022 vond vandaag, op 1e paasdag, plaats. Wat was het een mooie dag met veel bezoekers en heerlijk weer. In en om de kinderboerderij lagen plastic eieren verstopt. Als je een ei gevonden had, kon je deze ruilen voor een echt ei en deze daarna schilderen. Verder waren er nog wat spelletjes te doen zoals Paas-yoga, kleuren en knutselen en er kon met kuikentjes geknuffeld worden. In de educatieve ruimte kon je de broedmachine bekijken en toevallig kwam er ook net een kuikentje uit een ei. In de nieuwsbrief die onlangs verspreid is, stond een prijsvraag. Als je wist hoeveel eieren er in die brief verstopt zaten, won je een chocolade-haasje.
De paashaas was er uiteraard ook en huppelde vrolijk over de kinderboerderij. Voor alle bezoekers was er koffie/thee met cake en natuurlijk was er ook limonade.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag. We willen alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere bezoekers bedanken voor alle gezelligheid en natuurlijk ook onze vrijwilligers voor hun inzet van vandaag.

Het volgende evenement is op tweede pinksterdag. Er worden die dag schapen geschoren en er is een rad van avontuur met leuke prijzen. Van 14:00-16:00 is iedereen van harte welkom!