Een goede hogedrukreiniger, dat is wat kinderboerderij Jong Leven nodig heeft om de accommodatie hygiënisch te houden. Geen huis-tuin-en-keuken apparaat maar een degelijke voor veelvuldig gebruik. Jong Leven was hoognodig toe aan zo’n goede hogedrukreiniger. Stichting Lief Langedijk heeft dit mogelijk gemaakt door deze te schenken, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Ook precies op het juiste moment zodat de kinderboerderij van voor tot achter grondig schoongemaakt  kan worden voor de beoogde heropening op 13 juni. 

Het binnenterrein van Jong Leven is sinds de corona-maatregelen gesloten voor publiek maar mag weer open als er volgens de richtlijnen van het RIVM bepaalde maatregelen worden getroffen. Er wordt momenteel hard gewerkt om op 13 juni open te kunnen. In eerste instantie worden dan de officiële openingstijden gehanteerd welke te vinden zijn op de website van de kinderboerderij.

Naast de gebruikelijke festiviteiten paaseieren zoeken en schaapscheerdersfeest die helaas afgelast waren kon ook de jaarlijkse huis-aan-huis collecte in Sint Pancras en omstreken niet doorgaan vanwege het corona-virus. In plaats daarvan is er middels een flyer de oproep gedaan om een donatie per bank over te maken. Veel mensen hebben dit gedaan en Jong Leven bedankt iedereen voor het doneren. Samen met een bedrag dat de Rabobank heeft geschonken uit het Coöperatief Noodfonds is de inkomstenderving door het corona-virus grotendeels opgelost en daarmee het voortbestaan van de kinderboerderij voorlopig weer gewaarborgd.