Uitreiking Martin Neesen Prijs 2020 – Jong Leven grijpt mis

Eerder dit jaar werden wij genomineerd voor de Martin Neesen Prijs. Deze prijs werd in 2015 in het leven geroepen door Marieke Neesen-Barten nadat haar man Martin Neesen in 2015 op 73-jarige leeftijd overleed. De prijs is ondergebracht bij Stichting Lief Langedijk. Zij zorgen jaarlijks voor de nominaties en de prijsuitreiking.

3 genomineerden

Elk jaar zijn er 3 genomineerden. Dit jaar waren dat: Stichting vrienden van de Sint, Stichting Langedijk Waterrijk en wij, Stichting kinderboerderij Jong Leven. De prijsuitreiking zou dit jaar op 20 maart plaatsvinden maar in verband met Corona werd dit uitgesteld.

De prijsuitreiking

De prijsuitreiking vond dit jaar online plaats. Via de Facebookpagina van Lief Langedijk werd er bekendgemaakt wie de winnaar zou zijn. Het bestuur zat klaar op de kinderboerderij en volgde de live-uitzending via een groot scherm. Om 20:00 was het dan zover. Op de beelden was al snel te zien dat Stichting Lief Langedijk niet in de buurt van de kinderboerderij rondliep. Helaas, wij grepen mis maar Stichting Langedijk Waterrijk won de geldprijs van €10.000 en de bokaal. Stichting Langedijk Waterrijk, gefeliciteerd namens ons bestuur.

Vrijwilligersverblijf

Als we de 10.000 euro zouden winnen, dan hadden we die besteed aan een nieuw vrijwilligersverblijf. Zoals de meesten wel weten, is deze nodig aan vervanging toe. Het nieuwe vrijwilligersbedrijf komt er wel maar dat zal nu iets langer duren. Eerst zorgen dat we budget hebben. Hoe we dit gaan doen, daar komen we later nog een keer op terug maar voor nu mogen jullie uiteraard altijd een donatie doen. Dit kan gewoon via deze website. Alle beetjes helpen!